Sommartorsdagarna®

TORSDAG 4 JULI

17.00
Sharing is caring
GRAND
Mat som delas med vänner smakar bäst, eller hur? Denna kväll serverar vi vår omtyckta sharingtallrik, direkt från grillen, tillsammans med god tillbehör. Dela en kanna Sangria och unna er en kväll med gemenskap, skratt och goda smaker i fokus!

18.00-21.00
MountX
Sandwalls Plats
Utmana dina vänner och familj i utmaningar som påminner om ”Mästarnas Mästare” och ”Robinsson” En försmak av Borås nya höstevenemang:
https://www.mountx.se/ 

18.00
Quiz med Sara Nygren och vänner
Stora torget 
Denna vecka gästar Nadim Ghazale som gjort sitt quiz utifrån Hip Hop hits då och nu.

18.00
Livemusik med Tommy Brofjärd
El Clasico

18.00-20.00 
Barnskoj i Stadsparken
Borås Energi & Miljö
Lär dig allt om sortering tillsammans med Borås Energi och Miljö! Gå deras kluriga tipspromenad genom stadsparken tillsammans med en vän, för är man två.

WY Dansskola
Lär dig en häftig danskoreografi tillsammans med WY Dansskola!

Norrby Basket
Kom och lira basket med Norrby Basket! Kanske kan du lära dig tekniken bakom en trepoängare?

Armbrytarklubb
Vem är egentligen starkast i gänget? Eller handlar det bara om teknik? Smit förbi Armbrytarklubben för den ultimata familjetävlingen!

BeSporty
Här kommer det finnas kramglada maskotar, hinderbana för den energiske och mysiga kojor för de allra minsta. Prova även på att sparka lite boll när du är här!

Södra Älvsborgs Räddningsförbund
Lär dig allt om badvett på ett roligt sätt tillsammans med SÄRF. De visar hur man kastar en livboj och informerar alla badglada hur man badar säkert!

Kulturskolan Sommarskapare
Sitt ned en stund tillsammans med Sommarskaparna och pyssla något fint att ta med dig hem som ett minne av Sommartorsdagarna®

19.00
Mollgan
Stora torget
Rapparen från Göteborg som vägrar forma sig efter facket du vill sätta honom i. Soundet är ofta en godispåse av inspirationskällor där den gemensamma nämnaren är färgstark hiphop med mycket hjärta, och en nästan oresonligt smittsam energi.

20.00
DJ från BAKFICKAN
Stora torget

20.00- 23.00
Dansbandet Shine
 Stadsparken
Det blir medryckande, refrängstarkt och svängigt så att det slår gnistor när Shine drar igång. En fest från första danssteg till sista. Bandet är ungt, de bildades 2017 med ett enda mål: Att locka ut dansglada musikälskare till dansbanorna. Musikaliskt kommer det att bli modern dansmusik med inslag av rock och country. 

21.00
Medina
Stora torget
Med hitlåtar som ”Miss Decibel”, ”Där palmerna bor” och med årets andraplats i Melodifestivalen med låten ”Que Sera” Ingen kommer vilja sluta dansa!
Vi går loco loco, är ni med? 💃🎵🪇

22.30-02.00
Nattklubb
X&Y
Sommarspecial med sommaröppet på X&Y
Självklart följer de sitt traditionsenliga torsdagsupplägg med Klubb Pank 

22.30-02.30
Nattklubb
STAGE
 

FREDAG 5 JULI

Utomhusbio och Foodtrucks
Stora Torget

17.30
Alice i Underlandet (2010)
Livet kommer att ta en överraskande vändning för 19-åriga Alice Kingsleigh. När hon en dag följer efter en vit kanin när denne är på väg hem, försvinner han ner i sitt kaninhål och Alice följer efter ner genom hålet. Hon faller, faller länge och efter det är ingenting sig likt igen. Det Alice inte kommer ihåg är att hon en gång redan har varit i Underlandet när hon var liten.


20.00
En oväntad vänskap (2011)
Filmen handlar om Driss, en ung kille från förorten som precis kommit ut från fängelset, som anställs som en personlig assistent till den förmögne men ensamme aristokraten Philippe som blivit förlamad efter en olycka. Trots deras olika bakgrund och personligheter uppstår en stark vänskap mellan dem efter ett tag.LÖRDAG 7 JULI

21.00 Nattklubb BACKFICKAN
Västerbro

21.00
VISKAN ROOMS