Sommartorsdagarna®

TORSDAG 25 JULI

17.00
Burgare & Bärs  
GRAND
Varför krångla till det? En riktigt god burgare och en kall öl slår aldrig fel. Speciellt inte när NÒR fått lägga sin magiska touch på burgaren och ölen serveras på Borås solsäkraste uteservering!

18.00-21.00
MountX
Sandwalls Plats
Utmana dina vänner och familj i utmaningar som påminner om ”Mästarnas Mästare” och ”Robinsson” En försmak av Borås nya höstevenemang:
https://www.mountx.se/ 

18.00
Quiz med Sara Nygren och vänner
Stora torget
Denna veckan är vännerna många när revygänget från Kalsongrevyn gästar och quizar

18.00-20.00 
Barnskoj i Stadsparken

Ansiktsmålning
Få en fin ansiktsmålning av din favoritseriefigur eller ett gulligt djur! Bara fantasin sätter gränser här!

Freeskillers
Kom och titta på när några av Sveriges bästa fotbollstrixare showar loss! Kanske kan du lära dig lite tips från proffsen?

Norrby Basket
Kom och lira basket med Norrby Basket! Kanske kan du lära dig tekniken bakom en trepoängare?

Armbrytarklubb
Vem är egentligen starkast i gänget? Eller handlar det bara om teknik? Smit förbi Armbrytarklubben för den ultimata familjetävlingen!

Musketeers Funky Cheer
Upplev cheerleading i toppklass när MFC är på plats i parken. Kanske kommer cheerleading bli din nya karriär efter ett besök?19.00
Feral Mind
Stora torget
Med fötterna stadigt på en mylla av svängig rock’n’roll och influenser från 70-talshårdrock, funk och prog 

20.00
DJ från BAKFICKAN
Stora torget

20.00- 23.00
Dansbandet Voice
 Stadsparken
Voize spelar moden dansmusik som alla kan dansa och roa sig till. Bandet bildades 2011 de första åren turnerade kvartetten med Diggiloo-turnén och nådde ut till en bred publik. Svenska folket har röstat fram bandet hela vägen till final i ”Bingolottos Dansbandskamp” 2013. Kom och upplev ett aktivt dansband av finaste sort.

21.00
Rydell & Quick
Stora torget
Vi får höra Rydell & Quick tolka andra artisters material med dubbla trumset och Malins saxofon. Även den egna hiten ”All In Like a Rockstar” såklart. Publiken kan vänta sig en en mix av rockmusik och spektakulär underhållning. 

22.30-02.00
Nattklubb
X&Y
Sommarspecial med sommaröppet på X&Y
Självklart följer de sitt traditionsenliga torsdagsupplägg med Klubb Pank 

22.30-02.30
Nattklubb
STAGE

 

FREDAG 26 JULI

Utomhusbio och Foodtrucks
Stora Torget

17.30
Trolls 3 (2023)
Efter två filmer är nu Poppy och Branch officiellt ett par! Men hon upptäcker en hemlighet i hans förflutna – Branch har varit med i hennes favorit-pojkband. Nu gäller det att återförena BroZone.


20.00
Dune: Part One (2021)
Dune handlar om Paul Atreides, som måste resa till den farliga planeten Arrakis för att säkra sin familjs och sitt folks framtid. Ett gäng skurkar, ledda av den ondskefulla Baron Harkonnen, kastas in i konflikten i jakt på planetens mest värdefulla råvara, ett ämne som kan låsa upp människans fulla potential. På andra sidan finns urinvånarna som kallas Fremen, som leds av Stilgar och krigaren Chani.

LÖRDAG 27 JULI

21.00
Nattklubb
BACKFICKAN Västerbro

21.00
VISKAN ROOMS